Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Έμιλυ Κολιανδρή: Ο έρωτας με τον Χρήστο Λούλη ήταν τα «Πέτρινα Χρόνια»

Έμιλυ Κολιανδρή: Ο έρωτας με τον Χρήστο Λούλη ήταν τα «Πέτρινα Χρόνια»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια, αλλά και τη γνωριμί ακαι τη σχέση της με τον Χρήστιο Λούλη.

«Έκανα πράγματα που δεν έμαθαν ποτέ οι δικοί μου, όπως το να μπω σε σφαιριστήριο, όπου σύχναζαν μεγαλύτερα αγόρια και στρατιώτες.

Όταν ήρθα από την ασφάλεια του σπιτιού μου στην Κύπρο στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Ομόνοια, είδα πρώτη φορά άστεγους και ναρκομανείς. Ήταν σοκαριστικο», δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή, αναφερόμενη στα εφηβικά της χρόνια.

Η Έμιλυ Κολιανδρή αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον Χρήστο Λούλη, έναν έρωτα που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μίας πρόβας.

«Ο έρωτάς μας με τον Χρήστο Λούλη γεννήθηκε σε μεγάλη δυσκολία, ίσως γι’ αυτό κράτησε. Λόγω της σκληρότητας που υπήρχε στην πρόβα, ο Χρήστος έπαθε ένα αυτοάνοσο, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κούτσαινε και κυκλοφορούσε με πατερίτσες.

Εγώ ένιωθα η πιο άσχημη, η χειρότερη και η πιο ατάλαντη ηθοποιός. Ο έρωτας μας ήταν τα πέτρινα χρόνια, και όλα αυτά κρυφά από τον Λευτέρη Βογιατζή!».

«Δεν ήταν ωραίο ο άνθρωπος που μόλις έχεις γνωρίσει να σε βλέπει σε άσχημη εκδοχή, σε πρόβες όπου σε ταπεινώνουν.

Πάντα επιδιώκαμε να καθόμαστε μαζί στις πρόβες, να αγγιζόμαστε φευγαλέα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα, ήταν κινηματογραφική συνάντηση.

Είχα μείνει με την ομορφιά του Χρήστου, είχα ζαλιστεί λίγο», είπε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις