Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Έμιλυ Κολιανδρή: Θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία, οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες

Έμιλυ Κολιανδρή: Θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία, οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες

«Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και σε μένα να κάνω λάθη. Παλιότερα δεν το έκανα. Δε με συγχωρούσα εύκολα για πράγματα. Τώρα προσπαθώ να μη χτυπάω τόσο πολύ τον εαυτό μου, να τον αγαπάω λίγο περισσότερο, να τον φροντίζω» σημείωσε η ηθοποιός, Έμιλυ Κολιανδρή.

«Η κόκκινη γραμμή μου έχει να κάνει με την προδοσία, όταν κάποιος προδίδει τη σχέση που είχατε – όχι απαραίτητα σε επίπεδο ερωτικό. Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, και θα μπορούσε να συμβεί.

Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι. Η κόκκινη γραμμή μου μάλλον έχει να κάνει με τις φορές που μπορεί να σε προδώσει κάποιος. Δίνω 1-2 ευκαιρίες, στην τρίτη…» είπε.

Σε άλλο σημείο, η Έμιλύ Κολιανδρή ανέφερε, «Δε βρίσκουμε πολύ χρόνο για τους δυο μας με τον Χρήστο γιατί έχουμε και ανάποδα ωράρια. Όλο λέμε ότι θα βρούμε λίγο χρόνο για μας, αλλά δε το κάνουμε. Είναι μέσα σε αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε τη νέα χρονιά».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις