Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Έμιλυ Κολιανδρή: Υπήρχε ανταγωνισμός με τον Χρήστο Λούλη αλλά στις δουλειές του σπιτιού

Έμιλυ Κολιανδρή: Υπήρχε ανταγωνισμός με τον Χρήστο Λούλη αλλά στις δουλειές του σπιτιού
Φωτογραφία NDPPHOTO

Η σχέση της με τον Χρήστο Λούλη μετρά πλέον 21 χρόνια και όπως λέει η Έμιλυ Κολιανδρή, η δημιουργία οικογένειας ήταν μονόδρομος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για τα δυο τους παιδιά, τον σύζυγό της αλλά και τον ρόλο που δεν δέχτηκε κι έγινε επιτυχία.

«Είμαι διασκεδαστική με τα παιδιά αλλά νιώθω ότι είμαι και απούσα και αυτό με βαραίνει με ενοχές. Είμαι αγχώδης και απαιτητική με τα παιδιά μου», τόνισε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή. Με τον Χρήστο Λούλη, συμπλήρωσε «η δημιουργία οικογένειας ήταν αναπόφευκτη, είμαι από 22 χρονών μαζί του».

Όπως λέει, η ζωή με το Χρήστο Λούλη και τα παιδιά είναι μια ωραία περιπέτεια.

«Υπήρχε ανταγωνισμός με τον Χρήστο στις δουλειές του σπιτιού αλλά ποτέ στο κομμάτι της καριέρας.

Ο Χρήστος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, έχει μια αισθητική και είναι και θαυμάσιος πατέρας και με συγκινεί. Ο Χρήστος είναι κάποιες φορές σκληρός με τους ανθρώπους», συνεχίζει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ρόλο που της είχαν προτείνει αλλά αρνήθηκε. «Μου είχαν προτείνει να κάνω τη “Μαρία την άσχημη” αλλά είχα θέατρο και δεν γινόταν να το κάνω. Ευτυχώς δεν έχω μετανιώσει για πράγματα και δεν έχω απωθημένα».

 

Φέτος, η  Έμιλυ Κολιανδρή πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα» και στην παράσταση «Amalia melangholia, η βασίλισσα των φοινίκων» στο θέατρο «Οδού Κυκλάδων».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις