Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έμμα Στόουν: Τρεις φορές έχει δει την συναυλία της φίλης της Τέιλορ Σουίφτ

Έμμα Στόουν: Τρεις φορές έχει δει την συναυλία της φίλης της Τέιλορ Σουίφτ
reuters

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ που είναι φανατικοί θαυμαστές του φαινομένου Τέιλορ Σουίφτ. Σε συνέντευξη που έδωσε η Έμμα Στόουν καλεσμένη στην εκπομπή «The Graham Norton Show» μίλησε για την Τέιλορ Σουίφτ που είναι και φίλη της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην περιοδεία «Eras Tour» της διάσημης τραγουδίστριας που έσπασε όλα τα ρεκόρ αλλά και σε ένα τραγούδι που φημολογείται ότι έχει γράψει η ταλαντούχα φίλη της για εκείνη. «Τρεις, μέχρι στιγμής» απάντησε η Έμμα Στόουν στην ερώτηση για το πόσες φορές έχει παρακολουθήσει την συναυλία της αγαπημένης της φίλης στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης περιοδείας «Eras Tour». Η πρώτη φορά που παρακολούθησε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην γενέτειρα της Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

«Αυτό που ήταν πολύ ξεχωριστό στην πρώτη συναυλία ήταν ότι δεν είχα ιδέα για το τι θα ακολουθούσε», συμπλήρωσε η ενθουσιασμένη Στόουν. Μάλιστα προσέθεσε ότι η Τέιλορ Σουίφτ συνεργάστηκε με τη χορογράφο Μάντι Μουρ με την οποία είχε δουλέψει η ίδια στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «La La Land».

«Ήταν ένα σωρό υπέροχα πράγματα που ενώθηκαν όλα μαζί και ήταν απίστευτο να τα βλέπεις», ανέφερε για το σόου που προσέφερε η Τέιλορ Σουίφτ στους θαυμαστές της.

Όπως αποκάλυψε η Έμμα Στόουν οι δύο Αμερικανίδες είναι φίλες εδώ και 16 χρόνια! «Συναντηθήκαμε στα Βραβεία Νέων του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες και από τότε κρατήσαμε επαφή και γίναμε πολύ καλές φίλες», αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου.

Όσον αφορά το τραγούδι της Taylor Swift που φημολογείται ότι γράφτηκε για ένα ερωτικό ειδύλλιο της Έμμα Στόουν η ίδια πάσαρε την ερώτηση στην φίλη της.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής Γκρέιαμ Νόρτον τη ρώτησε αν επιβεβαιώνει τη φήμη ότι το τραγούδι της Σουίφτ «When Emma Falls in Love» γράφτηκε για την ίδια, εκείνη απάντησε…«πρέπει να ρωτήσετε την ίδια».

Όπως αναφέρει το People, το τραγούδι πιστεύεται ότι αφορά τη σχέση της Emma Stone με τον Αμερικανό ηθοποιό Κίραν Κάλκιν, με τον οποίο έβγαινε για ένα χρόνο το 2010.

Από την μεριά της η Σουίφτ, σπάνια αποκαλύπτει την έμπνευσή της. Ωστόσο όταν ερμήνευσε το «When Emma Falls in Love» ζωντανά στην συναυλία της στο Κάνσας Σίτι τον Ιούλιο, ανέφερε ότι το έχει γράψει για μία από τις καλύτερες φίλες της, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις