Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εμβολιασμοί: Ο Χρήστος Μάστορας νίκησε το φόβο του και έφτιαξε το καλύτερο «σποτ»

Χρήστος Μάστορας
Φωτογραφία από: Instagram / xmastoras

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας, δημιούργησε πιθανώς ένα από τα πιο επιτυχημένα «σποτ» υπέρ του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι υπό την «αιγίδα» κανενός άλλου, παρά μόνο του εαυτού του.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει πως τα όσα λέει δεν αποτελούν μέρος κάποιας διαφήμισης ή κάποιας προπαγάνδας, αλλά αποτελούν την προσωπική του άποψη, την οποία εκφράζει με αγάπη απέναντι σε όλους.

Λέει πως πριν κάποιους μήνες νόησε από κορονοϊό και τον κυρίευσε ο φόβος, ο οποίος κατά τη γνώμη του είναι το αντίθετο της αγάπης κι όχι το μίσος, ή ο φθόνος.

Λέει επίσης πως έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Astrazeneca «που ξέρω ότι δεν αγαπάτε πολύ», θεωρώντας πως έκανε το χρέος του «απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά». Σε μια κοινωνία «που σύντροφοι, γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν αντίο σε αυτούς που φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν. Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον πριν πεθάνει και τον πόνο αφού πεθάνει γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω».

Επιπλέον χαρακτηρίζει ήρωες τους εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες ώστε να μπορέσουμε σήμερα να έχουμε τα εμβόλια, κατακρίνοντας όσους τους χαρακτηρίζουν «κορόιδα»

«Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχαμε εμβόλια για κανέναν ιό. Θα πέθαιναν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων. Μην ξεχνάτε ότι χάρη στα εμβόλια δεν έχουμε πολυομελίτιδα ή ευλογιά που θα μπορούσαν να θερίζουν ακόμη μικρά παιδιά» τονίζει με νόημα.

Πρόκειται για ένα βίντεο ψύχραιμο, το οποίο ίσως πείσει πολλούς να ξεπεράσουν τον φόβο τους, όπως το έκανε κι ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε το βίντεο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Φωτογραφίες από: Instagram / xmastoras.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις