Site icon NewsIT
15:32 Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ένα συγκρότημα Πολιτισμού, που δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Η ανάγκη να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο είναι πλέον ζωτικής σημασίας για όλους μας

Η ανάγκη να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο είναι πλέον ζωτικής σημασίας για όλους μας. Έχουμε ανάγκη την ελπίδα. Έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε, ότι  η ταλαίπωρη Ελλάδα θα ανακάμψει και θα αξιοποιήσει το φυσικό της κάλλος.

Γι αυτό επέλεξα να σας γράψω για το έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο Φαληρικό Δέλτα. Με μια δωρεά 566 εκατομμυρίων ευρώ, το ίδρυμα θα δημιουργήσει  ένα συγκρότημα Πολιτισμού, που θα στεγάσει τη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή, την Εθνική Βιβλιοθήκη και ένα τεράστιο Πάρκο. Σε έκταση 170000 τ.μ. το 85% καταλαμβάνονται από πάρκο και το 15% από κτιριακές εγκαταστάσεις.

H κατασκευή τους θα ολοκληρωθεί το 2015 και η έναρξη της λειτουργίας τους τοποθετείται στις αρχές του 2016. Χρόνοι ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Διάβασε ολόκληρο το blog της Tατιάνας στο TLIFE

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version