Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης σε δημόσιο «καυγά» για το χωρισμό τους

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης σε δημόσιο «καυγά» για το χωρισμό τους

Όπως η απόφασή τους να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης ενώ εκείνος ήταν στη φυλακή, προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς. Το ίδιο και η απόφαση που πήραν η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης να χωρίσουν.

Σε πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τηλεοπτικές εκπομπές, ο Βασίλης Δημάκης έχει κάνει λόγο για «τρίτους» και έχει αφήσει αιχμές για την πρώην σύντροφό του. Η Ερασμία Μάνου αποφάσισε να αντιδράσει για πρώτη φορά με ανάρτησή της στο Facebook.

Αιχμές άφησε κι εκείνη. Μίλησε για κάποιους που «κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής» και «αναζητούν διακαώς την νέα τους σύντροφο».

Βάζοντας τη φράση «τελεία και παύλα» στην ανάρτησή της, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει άλλη αντίδραση εκ μέρους της.

Έγραψε η Ερασμία Μάνου: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπο μου εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε λεπτό …

Έτσι, χωρίς ΚΑΝΈΝΑΝ λόγο!!

Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου

Μάλιστα…

Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη ανοχή μου και στη μεγάλη αντοχή μου στη σιωπή αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε

….

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και θα τιμήσω την σχέση αυτή μέχρι τέλους όπως της αξίζει

Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς την νέα τους σύντροφο (στις εννιά του μακαρίτη που λένε)

Βλέπετε, το να φταίνε μόνο και πάντα οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών

Λυπάμαι πολύ και πονάω πολύ

.- (Τελεία και Παύλα)».

 

Βασίλης Δημάκης: Δεν υπήρξε επικοινωνία από εκείνη χωρίς λόγο

Σε επικοινωνία του με την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», ο Βασίλης Δημάκης επανέλαβε ότι η Ερασμία Μάνου ήταν εκείνη που θέλησε τον χωρισμό, λέγοντας ότι για πολύ καιρό δεν είχαν επικοινωνία από την πλευρά της, χωρίς λόγο και αιτία.

«Έγινε χθες η λύση του συμφώνου συμβίωσης. Είμαι μια χαρά μετά από αυτό, πιο ανάλαφρος. Φαίνομαι για στεναχωρημένος; Θα με στεναχωρούσε, αν γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επικοινωνία για μεγάλο διάστημα από την ίδια χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, οτιδήποτε είχα μέσα μου πάγωσαν.

Εγώ δεν φέρομαι έτσι. Έκανε πράγματα που εγώ δεν θα της τα έκανα ποτέ. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης. Μιλούσαμε και ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή, μου είχε μπλοκάρει τα πάντα.

  

Πιστεύω ότι έχουν παρέμβει τρίτα πρόσωπα. Μιλάμε για φιλικό περίγυρο, οικογενειακό», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις