Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εριέττα Κούρκουλου: Επέστρεψε στο Instagram με αναφορά στη «φρίκη της Παλαιστίνης»

Εριέττα Κούρκουλου: Επέστρεψε στο Instagram με αναφορά στη «φρίκη της Παλαιστίνης»

Επανήλθε στα social media και ειδικότερα στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου. «Από τύχη έχω ένα μωρό που κοιμίζω το βράδυ, γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές», έγραψε σε ανάρτησή της αναφερόμενη στην τραγωδία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, «έσπασε» την αποχή από τα social media με ένα βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram.

Η ιδρύτρια του «Save a Greek Stray», τόνισε πως ο λόγος που επέστρεψε στα social είναι επειδή δεν αντέχει να βλέπει εικόνες από τη «φρίκη του πολέμου στην Παλαιστίνη».

Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε πως με την ομάδα της προσπαθεί να συγκεντρώσει οργανώσεις και αξιόπιστους φορείς που θα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη και ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος.

«Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχω από το Instagram. Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι οι εικόνες φρίκης που κατακλύζουν το προφίλ μου καθημερινά από την Παλαιστίνη. Εικόνες παιδιών σαν τον Νίκο μου, που υποφέρουν, που πεθαίνουν αβοήθητα, που κλαίνε στη φρίκη και στον φόβο χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα και χωρίς να τους υπερασπίζεται κανένας», αναφέρει αρχικά η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.

«Γνωρίζω πολύ καλά την τύχη μου. Γνωρίζω ότι από τύχη αυτή τη στιγμή έχω ένα πανέμορφο μωρό το οποίο μπορώ να κοιμίζω το βράδυ γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές. Γνωρίζω ότι έχω τη δύναμη να το προστατεύσω, αν αύριο έρθει μια δυσκολία. Οι γονείς στην Παλαιστίνη, αυτοί που ζουν ακόμη δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα», συμπληρώνει η Εριέττα Κούρκουλου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

 

«Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω σήμερα αυτό το video είναι για να επικοινωνήσω, ότι δουλεύουμε με την ομάδα μου για να βρούμε κάποιους αξιόπιστους οργανισμούς και κάποιους καλούς τρόπους να βοηθήσει όποιος θέλει αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους στη Γάζα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γρήγορα και να μην τελειώσει με τον αφανισμό αυτών των αθώων ανθρώπων», καταλήγει η Εριέττα Κούρκουλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις