Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου: Γέννησε τη Δευτέρα – Η πρώτη φωτογραφία του γιου της

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία έφερε στον κόσμο τη Δευτέρα τον γιο της. 

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου στο λογαριασμό της στο Instagram γέννησε την Δευτέρα, ενώ ευχαρίστησε τον γιατρό και την μαία της.

Η Εριέττα Κούρκουλα δημοσίευσε, μάλιστα, την πρώτη φωτογραφία του γιου της, καρπού του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, ενώ συνόδευσε τη φωτογραφία με την είδηση της γέννησής του: «Ο γιός μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Σημειώνεται πως ο μικρός θα πάρει το όνομα του παππού του, ενώ υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν προσπαθήσει πολύ και κατάφεραν με τη βοήθεια του γιατρού τους να γίνουν γονείς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με αγοραπωλησία προσωπικών αντικειμένων της Βέφας Αλεξιάδου σε παζάρι στον Ελαιώνα - «Τα αγόρασα γιατί είχαν χαμηλή τιμή»
Ο άνθρωπος που πουλούσε τα αντικείμενα της 91χρονης ζητούσε 150 ευρώ και αποκάλυψε ότι τα αγόρασε σε πολύ χαμηλή τιμή σε παζάρι στον Ελαιώνα, στη συνέχεια ωστόσο, απέσυρε την αγγελία
Βέφα Αλεξιάδου
3
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός αντιμετώπιζε 5 κατηγορίες και κρίθηκε ένοχος για «μεταφορά για σκοπούς πορνείας» σε δύο περιπτώσεις - Αναλυτικά η ετυμηγορία - Η εισαγγελέας θα ζητήσει την ανώτατη ποινή των 20 ετών
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
5