Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Εριέττα Κούρκουλου: «Μια γυναίκα πέθανε με βασανιστικό τρόπο» – Η ανάρτηση για την 50χρονη που σκότωσαν τα σκυλιά

Εριέττα Κούρκουλου: «Μια γυναίκα πέθανε με βασανιστικό τρόπο» – Η ανάρτηση για την 50χρονη που σκότωσαν τα σκυλιά
NDP PHOTO

«Τώρα είναι αργά να μιλήσουμε… Μια γυναίκα πέθανε με έναν βασανιστικό τρόπο» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή το θάνατο της 50χρονης γυναίκας από σκυλιά, στη Θεσσαλονίκη.

Η Εριέττα Κούρκουλου που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε υποθέσεις που αφορούν ζώα, έγραψε την δική της άποψη για την υπόθεση με τα σκυλιά της Θεσσαλονίκης, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Όταν λέμε ότι δεν θα έπρεπε να αποκτά ο καθένας έναν σκύλο – ένα ζώο συντροφιάς, μας θεωρούν υπερβολικούς. Όταν περνάμε τους ενδιαφερόμενους από χίλιες διαδικασίες για να υιοθετήσουν έναν σκύλο, μας θεωρούν τρελούς. Γιατί είναι απλά ένας σκύλος. Σωστά; 

Απλά ένας σκύλος που στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος. Ένα ζώο φτιαγμένο για να λατρεύει τον άνθρωπο, κατάφερε ένας ασυνείδητος να τον φτάσει να σκοτώνει. Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του. Γιατί έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Γιατί η υποχρεωτική στείρωση είναι αντισυνταγματική. Γιατί η καταγραφή των ζώων είναι λάθος. Γιατί ακόμα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις χαρίζουν ζώα από εδώ και από εκεί» έγραψε μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου. 

«Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας σε ότι αφορά την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς. Ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών. Ένα συγγνώμη στα σκυλιά που θα τιμωρηθούν που έκαναν αυτό που τους έμαθε να κάνουν ένας ηλίθιος. Ένας ηλίθιος που είναι βέβαιο ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ που και που θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί όταν του γίνει μια απλή σύσταση»…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις