Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που προχώρησε σε εξωσωματική

Εριέττα Κούρκουλου: Ο λόγος που προχώρησε σε εξωσωματική

Η Εριέττα Κούρκουλου έγινε πριν λίγες μέρες μητέρα, και σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και την Ρέα Βιτάλη μίλησε για την περιπέτειά της μέχρι να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ρέα Βιτάλη συνομίλησε με την Εριέττα Κούρκουλου, που δεν δίστασε να μεταφέρει με θάρρος και ενσυναίσθηση, το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με τον σύζυγό της και κατέφυγαν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

«Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου σε αυτό το κομμάτι, ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο να μοιραστώ και όταν πια πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε τόσο καιρό να καταφέρουμε.

Όπως τότε μοιραστήκαμε αυτή τη δυσκολία, μοιραστήκαμε και τη χαρά για να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Όσο κι αν προσπαθούμε κάποια στιγμή ένα αποτέλεσμα θα έρθει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο.

Είναι απολύτως αποδεκτό ένα ζευγάρι να θέλει να παντρευτεί γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον. Και για μένα έτσι πρέπει γιατί ο γάμος δεν έχει να κάνει με το παιδί αλλά με την αγάπη δύο ανθρώπων», είπε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Το να συνδυάζουμε τον γάμο με το παιδί, όπως με ρωτούσαν εμένα γιατί παντρεύομαι, είμαι έγκυος; Όχι δεν είμαι έγκυος, παντρεύομαι γιατί αγαπάω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του είτε με είτε χωρίς παιδιά.

Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου, το οποίο ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους. Όταν είδα ότι δεν διορθώνεται όσο εύκολα νόμιζα μου προκάλεσε ένα άγχος. Είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο στρες στις σχέσεις»,. σημειώσε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Στη δική μας περίπτωση αντί να μας χωρίσει μας ένωσε. Κρατήσαμε ως κύριο στοιχείο την αγάπη. Ό,τι κάναμε το κάναμε με αγάπη και το κάναμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ ότι το πρόβλημα ήταν δικό μου ή η προσπάθεια είναι δική μου ή ότι το περνάω μόνη μου. Και επειδή είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος, μ’ αρέσει ο ρομαντικός και η φυσικότητα των πραγμάτων και αυτό το φοβήθηκα πολύ.

Τελικά όντας πλέον στην αντίπερα όχθη, βλέπω ότι ήταν πολύ ρομαντική η ιστορία μας, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις από όλο αυτό», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και την Ρέα Βιτάλη η Εριέττα Κούρκουλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις