Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Εριέττα Κούρκουλου: Ο πατέρας μου ήξερε ότι δεν είχε πολύ χρόνο, η κατάστασή ήταν μη αναστρέψιμη

Εριέττα Κούρκουλου: Ο πατέρας μου ήξερε ότι δεν είχε πολύ χρόνο, η κατάστασή ήταν μη αναστρέψιμη

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε η Εριέττα Κούρκουλου μιλώντας τόσο για την απώλεια του πατέρα της, για τη μητέρα της αλλά και την εγκυμοσύνη της.

Η Εριέττα Κούρκουλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» αναφέρθηκε στη ζωή της δίπλα στον Βύρωνα Βασιλειάδη: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του. Ξεκίνησε από το 0 και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ καλά με τον εαυτό του. Έχει τρελή αυτοπεποίθηση, οπότε ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά απέναντί μου».

Αναφέρθηκε και στον γιο της, Νίκο: «Θέλω ο γιος μου να αισθάνεται ότι έχει μία αγκαλιά όταν εκείνος τη χρειάζεται. Αυτό θα ήθελα να καταφέρω και να έρχεται σε μένα όταν τον προβληματίσει κάτι. Θέλω να είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημά του σε εμένα. Σε εμένα η μαμά μου δεν είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημα.

Η μαμά μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που λατρεύει τα παιδιά της, αλλά δεν είναι παραδοσιακή μαμά. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την αγάπη της προς εμάς και για το τι είναι ικανή να κάνει αν κάποιος πειράξει τα παιδιά της».

 

Τι είπε για την καισαρική τομή

«Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο θεός ο ίδιος μέσα», είπε για τη δική της γέννα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την καισαρική τομή, ένα θέμα το οποίο έχει αναπτύξει και μέσα από τα social media.

«Είμαστε νομίζω η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη με το μεγαλύτερο ποσοστό καισαρικών τομών αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Πολλοί γιατροί προκειμένου να ακολουθήσουν τον προγραμματισμό που θέλουν, χρησιμοποιούν τεχνικές μεθόδους τοκετού και οδηγούν τη γυναίκα σε έναν τοκετό που πιο πολύ εξυπηρετεί τους ίδιους, παρά την μητέρα. Για μένα ο τοκετός είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία», ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Για τον θάνατο του πατέρα της

Για τις τελευταίες στιγμές δίπλα στον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο: «Συνήθως με ρωτάνε πώς διαχειρίστηκα τον θάνατό του. Το περίεργο είναι ότι εγώ κατάλαβα ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο το βράδυ πριν την ημέρα που αποφάσισε ότι δεν θα πάει στη δουλειά. Πρέπει να ήταν μία βδομάδα πριν τον θάνατό του.

Του λέω: θα σε δω αύριο μετά τη δουλειά. Μου λέει: αύριο δεν θα πάω. Δεν φαινόταν όμως κάτι, ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν μου είπε ότι δεν θα πάει στη δουλειά, εκεί ξέσπασα για πρώτη φορά, όχι όμως μπροστά του. Εκεί θρήνησα εγώ τον πατέρα μου, γιατί κατάλαβα ότι για να μην πηγαίνει στη δουλειά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου μιλώντας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις