Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εριέττα Κούρκουλου: Στην παιδική χαρά με τον μικρό Νίκο – Η τρυφερή φωτογραφία

Εριέττα Κούρκουλου: Στην παιδική χαρά με τον μικρό Νίκο – Η τρυφερή φωτογραφία

Κυριακάτικη βόλτα στην παιδική χαρά με τον γιο της, Νίκο, απόλαυσε η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση μοιράστηκε στιγμές της οικογενειακής της ευτυχίας στα social media.

Η Εριέττα Κούρκουλου απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο και «υπεύθυνος» είναι ο μικρός Νίκος, το εγγόνι του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πλέον γονείς και χαίρονται στο έπακρο.

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα στην παιδική χαρά μαζί με τον μικρό Νικόλα.

Η γνωστή επιχειρηματίας «ανέβασε» μία φωτογραφία του γιου της, ο οποίος μαζί με τη φίλη του προσπαθούν να ταΐσουν τα περιστέρια που τους έχουν περικυκλώσει στο πάρκο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις