Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου: Στην παραλία με τον σύντροφό της!

Αγκαλιά με τον αγαπημένο της...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αγκαλιά με τον σύντροφό της στη θάλασσα βρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση . Η νεαρή κληρονόμος και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παντίδος, είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό.

Η όμορφη σχεδιάστρια και ακτιβίστρια, σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, είναι ενθουσιασμένη και φυσικά έχει γνωρίσει το νέο της έρωτα στους φίλους της, με πρώτο τον Κώστα Μαρτάκη.

Δες φωτογραφίες από το μπάνιο τους στη Βουλιαγμένη στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Για κάθε γυναίκα που βιάζεται, κακοποιείται ή δολοφονείται είναι σαν υφίσταμαι το ίδιο κι εγώ»
«Υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η σύντροφος δεν είναι κτήμα τους και προτιμούν να την σκοτώσουν παρά να την αφήσουν ελεύθερη», είπε ακόμα μεταξύ άλλων
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη