Lifestyle

Εριέττα Μανούρη: «Έχω νιώσει ανταγωνισμό από άντρες, είναι μύθος αυτό που λένε για τις γυναίκες»

«Είμαστε σε ένα επάγγελμα που ισχύει το “ο θάνατος σου, η ζωή μου”» ανέφερε η ηθοποιός

Η Εριέττα Μανούρη, ήταν καλεσμένη αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό ΟΚ! και η ηθοποιός έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια ηθοποιός, Εριέττα Μανούρη, μίλησε για τον ανταγωνισμό που έχει εισπράξει στον καλλιτεχνικό χώρο και στην ψυχοθεραπεία.

Έχεις νιώσει ανταγωνισμό από γυναίκες συναδέλφους σου;

Δεν έχω βιώσει κάτι. Είχα την τύχη να γνωρίσω υπέροχες συναδέλφους και μεγαλύτερης και μικρότερης ηλικίας. Είναι μύθος αυτό που λένε, ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές. Αντιθέτως, έχω νιώσει ανταγωνισμό από άντρες, κάτι που μου φαίνεται χαζό γιατί δεν πάμε για τον ίδιο ρόλο.

Είμαστε σε ένα επάγγελμα που ισχύει το “ο θάνατος σου, η ζωή μου” αλλά το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί και σε ένα λογιστικό γραφείο ή έναν φούρνο; Εγώ πάντως δεν σκέφτομαι έτσι. Ξέρω ποια είμαι και αν δεν πάρω έναν ρόλο, δεν θα μου φταίνε μόνο οι άλλοι. Μπορεί να μην τα πήγα καλά, να μην είχα καλή μέρα, μπορεί να μην ταίριαζα ή μπορεί ο άλλος να ήταν καλύτερος.

Είσαι από τους ηθοποιούς που αυτομαστιγώνονται;

Αυτομαστιγώνομαι ως άνθρωπος, όχι ως ηθοποιός. Είναι κάτι που προσπαθώ να διορθώσω τώρα με την ψυχοθεραπεία. Έχω ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο περίπου και είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Βλέπω αλλαγή και με ικανοποιεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα