Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζουν τα λόγια της για την μικρή Αναστασία (video)

Έρρικα Πρεζεράκου

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Φλερτ» έδωσε το παρών την Τρίτη, 20.04.2021, η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στην ανιψιά της, τη μικρή Αναστασία, που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της θετικής ενέργειας, υποστηρίζοντας ότι η Αναστασία βγήκε δύο φορές από την εντατική χάρη χάρη στις προσευχές του κόσμου.

«Έχουμε μια ομαδική προσευχή και την κάνουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα, όμως δύο φορές, που η Αναστασία ήταν στην εντατική, έχω ζητήσει από όλους, όποιος μπορεί να στείλει θετική ενέργεια και αγάπη στη μικρή. Την πρώτη φορά ξέραμε ότι θα βγει γρήγορα από την εντατική, γιατί ήταν ένα σοκ από τη θεραπεία, έγινε όλο αυτό με την προσευχή και την επόμενη μέρα βγήκε.

Click4more: Μαρίνα Πατούλη: Μήνυμα όλο νόημα μετά τον χωρισμό

Τη δεύτερη φορά που μπήκε, που είναι τώρα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί η θεραπεία είναι δυνατή, της δημιουργεί οίδημα και διάφορες δυσλειτουργίες, οπότε μπήκε στην εντατική και μας είπαν ότι το πιο πιθανό ήταν να μην βγει ξανά από εκεί. Να μείνει εκεί και όταν τελειώσει η θεραπεία και μετά θα δούμε τι γίνεται.

Ζήτησα να στείλουν φως και ενέργεια στο παιδί, ήμουν σίγουρη ότι θα βοηθήσει, και η Αναστασία βγήκε από την εντατική χωρίς να το περιμένει κανείς, ούτε οι γιατροί. Νιώθω ότι είναι ευλογία και νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί σε όλο αυτό. Όταν κάτι το στέλνουμε, πηγαίνει και ανταποκρίνεται…», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα είπε η Έρρικα Πρεζεράκου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις