Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έρχεται ομαδική καταγγελία ηθοποιών για συνάδελφό τους – Αναφορές και για 3 ακόμη πρόσωπα

Έρχεται ομαδική καταγγελία ηθοποιών για συνάδελφό τους – Αναφορές και για 3 ακόμη πρόσωπα

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Ευτυχείτε”, περισσότεροι από 10 ηθοποιοί θα καταγγείλουν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών γνωστό συνάδελφό τους, ενώ 3 νέα πρόσωπα φαίνεται να μπαίνουν στο “κάδρο” των καταγγελιών.

Συγκλονίζουν ποι αποκαύψεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, καθώς σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, περισσότεροι από 10 ηθοποιοί αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία συναδέλφου τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Καθημερινά γυναίκες ηθοποιοί αποκαλύπτουν όσα τραγικά έχουν ζήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας τους από καταξιωμένους και γνωστούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς, και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, νέες καταγγελίες αναμένμεται να γίνουν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Η μία από αυτές έχει να κάνει με έναν σκηνοθέτη και δάσκαλο υποκριτικής και ακόμη δύο σκηνοθέτες του ποιοτικού θεάτρου.

“Την ερχόμενη Δευτέρα σκάει ομαδική καταγγελία γνωστών ηθοποιών, ετοιμάζουν μια… έκπληξη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα το ΣΕΗ έχει Πανκαλλιτεχνική συγκέντρωση στις 12 στο Υπουργείο Πολιτισμού” τόνισε η Άννα Ζηρδέλη.

“Είναι πάνω από δέκα ηθοποιοί που μαζεύτηκαν και θα καταγγείλουν έναν συγκεκριμένο συνάδερφό τους” πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις