Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Εσείς θα δείτε την πρώτη 3D ταινία πορνό; – Από σήμερα στους κινηματογράφους

Εχει σπάσει τα ταμεία όπου κι αν έχει προβληθεί. Καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η πρώτη 3d ταινία πορνό είναι γεγονός. Κινεζικής παραγωγής έχει τρελάνει στην κυριολεξία ακόμα και τους ίδιους τους κινέζους που κάνουν ακόμα και χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να την δούν.

Η υπόθεση

Όταν ο Γουέι Ιανγκσχένγκ, ένας ματαιόδοξος μελετητής της Δυναστείας των Μινγκ, θα συναντήσει την κόρη του ταοϊστή ιερέα, Ιουξιάνγκ, θα γοητευτεί από την ομορφιά και την κομψότητά της.

Σύντομα όμως θα καταλάβει ότι η έλλειψη πάθους λόγω της εγκράτειάς της και της πίστης του πατέρα της, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες.

‘Ετσι, ψάχνει το μυστικό για να γίνει καλύτερος εραστής και να ικανοποιεί σεξουαλικά τη γυναίκα του. Ο γάμος του τελικά διαλύεται, αλλά η αναζήτησή του τον οδηγεί στη φωλιά της ακολασίας, όπου ένας γκουρού του σεξ θα προσπαθήσει να δώσει την λύση στο πρόβλημα που τόσο τον ταλαιπωρεί.

Είναι βασισμένη στο “The Carnal Prayer Mat” (το κινέζικο Κάμα Σούτρα) και ριμέικ του ομότιτλου καλτ δημιουργήματος του Μάικλ Μακ, το “3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy” είναι μια τρισδιάστατη περιπέτεια πορνό που θα συζητηθεί. Από σήμερα βγαίνει στους κινηματογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε