Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο: Ο οίκος Tom Ford θα παρουσιάσει τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων

Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο: Ο οίκος Tom Ford θα παρουσιάσει τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων

Στην πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο, θα παρουσιάσει η εταιρία «Tom Ford» τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων για την άνοιξη του 2024.

Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Αυτή θα είναι η πρώτη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων που σχεδίασε για τον οίκο «Tom Ford» ο Πίτερ Χόκινγκς αφότου ανέλαβε τη θέση του δημιουργικού διευθυντή της εταιρείας τον Απρίλιο.

«Είναι τιμή μου που διορίστηκα δημιουργικός διευθυντής της Tom Ford και που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να βοηθήσω στο γράψιμο του επόμενου κεφαλαίου του μέλλοντος της μάρκας. Η ιταλική δεξιοτεχνία και η αριστεία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις συλλογές μας και χαίρομαι που θα εμφανιστώ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου», δήλωσε ο Peter Hawkings.

Τον Νοέμβριο, η Estée Lauder Cos. εξαγόρασε την εταιρεία του Τομ Φορντ σε μια συμφωνία αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Lauder είναι ιδιοκτήτρια των Tom Ford Beauty και Tom Ford Parfums από το 2006.

Σύμφωνα με τη Lauder, τα ανδρικά και γυναικεία έτοιμα ενδύματα της «Ford» έχουν άδεια κυκλοφορίας από τον όμιλο Ermenegildo Zegna, ο οποίος κατείχε στο παρελθόν την άδεια για τα ανδρικά ενδύματα. Ο οίκος Zegna κατέχει επίσης τον οίκο Thom Browne. Ο όμιλος Marcolin έχει την άδεια για την κυκλοφορία των γυαλιών «Tom Ford».

Ο Χόκινγκς δεν είναι ο μόνος σχεδιαστής που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ο νέος δημιουργικός διευθυντής της «Gucci», Σάμπατο ντι Σάρνο (Sabato De Sarno), θα παρουσιάσει το πρώτο του σόου για τον οίκο τον Σεπτέμβριο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις