Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά τον γάμο της

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά τον γάμο της

Όπως έγινε γνωστό, η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Βλατάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κηφισιά.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα της πριν πέντε μήνες στο Πρωινό.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε την Τρίτη, πέντε ημέρες μετά, η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από το Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συντελεστές της εκπομπής να στέλνουν τις ευχές τους στην ηθοποιό.

Όπως ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη στο Happy Day, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε σε στενό κύκλο με πολλούς λίγους συγγενείς και φίλους. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης γνωρίζονται εδώ και ενάμισι χρόνο και η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν αμέσως!

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι.

Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», είχε εξομολογηθεί η Ευγενία Δημητροπούλου με χαμόγελο στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, μετά τον μυστικό γάμο με τον γνωστό νευροχειρουργό, πήγε στο Σούνιο, όπου και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Μπορεί ελάχιστοι να γνώριζαν πως έχει παντρευτεί, ωστόσο η ίδια φανέρωνε μέσω της λεζάντας της ότι βρισκόταν στον «παράδεισό της».

Δείτε την ανάρτηση της Ευγενίας Δημητροπούλου:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις