Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ατάκα του Κώστα Τσουρού που την ξάφνιασε – «Όλο για γάμους και εγκυμοσύνες μας λες»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ατάκα του Κώστα Τσουρού που την ξάφνιασε – «Όλο για γάμους και εγκυμοσύνες μας λες»
NDP

Ερώτηση για τη μητρότητα δέχτηκε «πλαγίως» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος είναι πλέον σε νέα σχέση, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μήνες μετά τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή και το τέλος της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξακολουθεί να δείχνει αποφασισμένη να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή την ολόσωμη φωτογραφία της Δήμητρας Βαμβακούση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχολίασε τις ενδυματολογικές της επιλογές, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει: «Πάντως εγώ θα φοράω στενά ρούχα, να φαίνεται η κοιλιά μου»!

Αυτή της η ατάκα πυροδότησε μία συζήτηση γύρω από την προσωπική της ζωή, με τον Κώστα Τσουρό να σχολιάζει πως, «όλο γάμους και εγκυμοσύνες μας λες Ευρυδίκη. Πρόσεχε».

«Εντάξει, είμαι σε μία ηλικία κι εγώ που πρέπει», απάντησε η γνωστή δημοσιογράφος, κάνοντας τη Νόνη Δούνια να αναρωτηθεί: «Η ηλικία είναι ή η στιγμή;».

«Η στιγμή. Η ηλικία», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τότε τον λόγο πήρε και πάλι ο Κώστας Τσουρός που αναρωτήθηκε, «Ο σύντροφος είναι;», κάνοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ”παγώσει”.

«Για πες….», είπε η δημοσιογράφος, προσπαθώντας να αλλάξει θέμα και να προχωρήσει η ροή της εκπομπής.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις