Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ευτυχισμένοι Μαζί: Reunion για τη «Φίφη» και τον «Γιαννάκη» σε παραλία της Σύρου 14 χρόνια μετά

Ευτυχισμένοι Μαζί: Reunion για τη «Φίφη» και τον «Γιαννάκη» σε παραλία της Σύρου 14 χρόνια μετά

Ένα αναπάντεχο reunion συνέβη σε παραλία της Σύρου, μεταξύ της «Φίφης» και του «Γιαννάκη», δηλαδή της Εύης Δαέλη και του Σάββα Σαλίπα, που τους γνωρίσαμε από το Ευτυχισμένοι Μαζί, την επιτυχημένη οικογενειακή κωμωδία του MEGA.

Έχουν περάσει 14 χρόνια μετά το τέλος του Ευτυχισμένοι Μαζί στο MEGA αλλά η σειρά παραμένει στις καρδιές των τηλεθεατών μέχρι σήμερα. Έτσι και αυτό το reunion μεταξύ της «Φίφης» και του «Γιαννάκη», των παιδιών της Κατερίνας Λέχου και του Γιάννη Μπέζου στη σειρά που έγιναν μια οικογένεια.

«Το ότι αυτό θα συνέβαινε τυχαία δεν το περίμενε κανείς πραγματικά. Καλές μας διακοπές, αγάπη μου», ακούγεται να λέει η – 28χρονη σήμερα – Εύη Δαέλη, ποζάροντας δίπλα στον Σάββα Σαλίπα, ο οποίος έκλεισε φέτος τα 23 του χρόνια.

Δείτε το αναπάντεχο reunion:

Σημειώνεται πως η Εύη Δαέλη συνεχίζει μέχρι και σήμερα την επαγγελματική της ενασχόληση με την υποκριτική, συμμετέχοντας σε σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Από την άλλη, ο Σάββας Σαλίπας δεν έχει κρατήσει επαφές με τον χώρο. Όπως μαθαίνουμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πέρσι «ντύθηκε» στα χακί για την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ενώ πριν από 3 μήνες πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις