Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Φαίη Ξυλά: Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί

Φαίη Ξυλά: Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί

“Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά” δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο και τις συμβολές που ζήτησε από παιδοψυχολόγο για το πως να χειριστεί την κατάσταση με το παιδί της μετά τον χωρισμό.

«Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί», αναφέρει αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες», τονίζει η ηθοποιός απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα.

Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο, έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις που επιτρέπεται να δει», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Φαίη Ξυλά.

 

«Μου αρέσει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και τα όρια. Θεωρώ ότι σε μία σχέση παίρνουμε κάποιες κοινές αποφάσεις που πρέπει να τις τηρούμε. Διαφορετικά, υπάρχει ένα είδος εξαπάτησης», σημειώνει η Φαίη Ξυλά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις