Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά: Κατερίνα Καινούργιου και Ελένη Τσολάκη της έστειλαν συλλυπητήρια on air για το θάνατο του μπαμπά της

Φαίη Σκορδά: Κατερίνα Καινούργιου και Ελένη Τσολάκη της έστειλαν συλλυπητήρια on air για το θάνατο του μπαμπά της
ndp photo

«Διαβάσαμε μέσα από τα site και το επιβεβαιώσαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση, ότι έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά.

«Πέθανε στον ύπνο του ο άνθρωπος, ήταν μικρός σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και την σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, που αυτές τις δύσκολες ώρες, θέλησε να συμπαρασταθεί με τον δικό της τρόπο, στην συνάδελφό της Φαίη Σκορδά, από το «απέναντι» κανάλι.

«Συλλυπητήρια και φαντάζομαι θα πάει και η ίδια στο Κιλκίς, για να είναι κοντά στην οικογένειά της… Όλο δυσάρεστες ειδήσεις ακούμε τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Αλλά και η Ελένη Τσολάκη, εξέφρασε τη θλίψη της για την είδηση, μέσω της εκπομπής της στο Open.

«Δεν έχω λόγια… Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Φαίη. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι όλες αυτές που έχει μπροστά της από εδώ και πέρα και η ίδια και η οικογένειά της. Μιλάμε για έναν πολύ νέο άνθρωπο», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις