Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Το ταξίδι της στο Κιλκίς και τα στιγμιότυπα από την εξοχή

Η παρουσιάστρια περνάει κάποιες μέρες στο πατρικό της

Ένα ταξίδι στο Κιλκίς επέλεξε να κάνει η Φαίη Σκορδά το Σαββατοκύριακο για να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να επισκεφτεί το πατρικό της σπίτι.

Η παρουσιάστρια του «Buongiorno», Φαίη Σκορδά, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τη θέα που απολαμβάνει από το μπαλκόνι της στο Κιλκίς, αλλά και τις χαλαρές στιγμές μπροστά στο τζάκι.

Η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στην πατρίδα της για το μνημόσυνο του πατέρα της, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

n

Τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2024 ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. «Μπαμπάκα μου σ αγαπώ», είχε γράψει η παρουσιάστρια στην ανάρτηση μέσα από την οποία αποχαιρετούσε τον πατέρα της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αγγελική Ηλιάδη για την αποκάλυψη περί κακοποίησης από τον Μπάμπη Λαζαρίδη: Δεν φοβάμαι πια, νιώθω περήφανη που μίλησα
«Έχω πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα μου που ξέρουν γεγονότα και πράγματα, έχουν περάσει μαζί μου καταστάσεις παλιότερα και γνωρίζουν και τις λεπτομέρειες», είπε ακόμα
Αγγελική Ηλιάδη