Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Φανή Χαλκιά για την πρώτη της εγκυμοσύνη: Διεκδικώ παγκόσμιο ρεκόρ

Φανή Χαλκιά για την πρώτη της εγκυμοσύνη: Διεκδικώ παγκόσμιο ρεκόρ

«Ουπς, πω, τι πάθαμε»: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση που είχε η Φανή Χαλκιά όταν έμαθε ότι είναι πρώτη φορά έγκυος.

Για τον τρόπο που αντέδρασε όταν ανακάλυψε ότι ήταν πρώτη φορά έγκυος, για τον σύντροφό της αλλά και το γεγονός πως οι γυναίκες έχουν άγχος για να κάνουν παιδιά μίλησε η Φανή Χαλκιά στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες».

«Λες να ξεκίνησε πρόωρα η κλιμακτήριος;» αναρωτήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Τότε, ήταν 38 στα 39 και σε σχέση δυο μηνών με τον σύντροφό της!

«Η ζωή κάνει τρομερά σενάρια! Συναντηθήκαμε ξανά 10 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία», είπε αρχικά η Φανή Χαλκιά για τον Λούη Καραμάνο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν… «από ατύχημα. Ήμουν στους δύο μήνες σχέσης και ανακάλυψα πως ήμουν πέντε εβδομάδων έγκυος, οπότε νομίζω ότι διεκδικώ ένα παγκόσμιο ρεκόρ», ανέφερε με χιούμορ!

Η γνωστή αθλήτρια συμβούλευσε τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδί, να μην έχουν άγχος.

 

«Λέω στις γυναίκες να μην έχουν άγχος, όσες βλέπω πάνω από τα 30 να έχουν στρες το οποίο δεν έχει νόημα, αν είναι να συμβεί θα συμβεί, πόσο μάλλον αν έχει έντονο στρες μπορεί να περάσει από δίπλα σου στο περίπτερο ο κατάλληλος άνθρωπος και να μην τον δεις επειδή είναι θολό το κεφάλι σου», σημείωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις