Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φιλαρέτη Κομνηνού για την εγγονή της: Γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς, θα είναι ευλογημένο παιδί

Φιλαρέτη Κομνηνού για την εγγονή της: Γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς, θα είναι ευλογημένο παιδί
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Εκτός από τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που έγιναν πρώτη φορά γονείς, σε πελάγη ευτυχίας πλέουν και οι γονείς τους. Εκ των οποίων, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η γνωστή ηθοποιός, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της τη γέννηση της εγγονής της. Η Δανάη Μιχαλάκη, γέννησε τα ξημερώματα της Τρίτης (21.11.2023) και όπως είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού, η εγγονή της θα είναι ένα ευλογημένο παιδί.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη γνωστή πρωταγωνίστρια έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος, όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι».

«Κυρία Κομνηνού, να χαίρεστε την εγγονούλα σας» ρώτησε η ρεπόρτερ με την έμπειρη πρωταγωνίστρια να αποκρίνεται ως «ευχαριστώ πάρα πολύ, ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Πως είναι τα πρώτα σας συναισθήματα; Την έχετε δει;» ρώτησε εκ νέου η δημοσιογράφος με την Φιλαρέτη Κομνηνού να απαντάει, με χαμόγελο.

«Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγίας. Δηλαδή γεννήθηκε στις 1 η ώρα και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, σας ευχαριστώ. Να είστε καλά».

  

«Πως να νιώθω; Μα, υπέροχα! Καλό σας βράδυ! Σας ευχαριστώ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις