Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο που επέστρεψε δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ που αγαπήθηκε από το κοινό, έγινε διπλά πλατινένιος και επανακυκλοφορεί. To TLIFE βρέθηκε στη χθεσινή απονομή του γνωστού ερμηνευτή και την live εμφάνισή του στο Θέα που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μετά την τεράστια ανταπόκριση και αγάπη του κόσμου, η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου “Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο”, αποτελεί το δίσκο της χρονιάς και κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων.
Η απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου έγινε στο “Θεα”, όπου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα και συνοδεύτηκε από μια unplugged εμφάνιση του γνωστού ερμηνευτή. Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Σταμάτης Γονίδης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Γιάννης Σαββιδάκης και πολλοί άλλοι.