Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Ποιος είναι ο πατέρας της νύφης Thomas

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Nina Flohr στη Μητρόπολη: Ποιος είναι ο πατέρας της νύφης Thomas

Χαμογελαστός και όλο… καμάρι, όπως κάθε πατέρας στο γάμο της κόρης του, ο Τόμας Φλορ (Thomas Flohr) συνόδευσε την Nina Flohr το απόγευμα του Σαββάτου (23.10.2021) στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου την… παρέδωσε στον Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Ο Τόμας Φλορ (Thomas Flohr) κατάγεται από την Ελβετία και είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου, «VistaJet», τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco, έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.


«Ήμουν πάντα πολύ ανταγωνιστικός και είχα ένα κίνητρο να κάνω κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αμφισβητήσω το σύστημα. Ήθελα να βρω έναν διαφορετικό τρόπο να κάνω πράγματα και να τα κάνω καλύτερα», είχε πει στο αραβικό περιοδικό Enigma.

Η προσωπική του ζωή

Ο Τόμας Φλορ, ως λάτρης της καλής ζωής, των ταξιδιών και της χλιδής, διαθέτει ένα επταώροφο σπίτι 3.250 τετραγωνικών μέτρων στο St. Moritz, το οποίο περιέχει, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα κρασιών, spa, αίθουσα διαφημίσεων, γήπεδο σκουός, πιτσαρία και αίθουσα μπόουλινγκ.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Καταρίνα όταν η μοναχοκόρη τους Νίνα ήταν 5 χρόνων. Έκτοτε ο Τόμας δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, πέρα από κάποιες περιστασιακές σχέσεις.


Ο ίδιος λατρεύει την οδήγηση και τα super cars, για αυτό και οδηγεί μια Ferrari στο FIA World Endurance Championship (WEC), ενώ αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2013. «Μου αρέσει να ταξιδεύω, να εξερευνώ τη φύση, να κάνω σκι, να βρίσκομαι στη θάλασσα και να επισκέπτομαι μέρη με το σκάφος μου. Αγαπώ επίσης τους ανθρώπους και τις οικογενειακές στιγμές, οπότε οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές», είχε δηλώσει ο Τόμας Φλορ σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε στο TLife φωτογραφίες από την άφιξη του ζευγαριού στη Μητρόπολη Αθηνών

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις