Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω»

Μια δυσάρεστη εμπειρία που έζησε σε ένα ταξί περιέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς ένιωσε αρκετά άβολα με τον οδηγό και τον τρόπο που της μιλούσε.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε τώρα τελευταία στο Tik Tok, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είπε για την εμπειρία της ότι «όλοι ξέρετε πως στην καθημερινότητά μου παίρνω ταξί. Οπότε ξέρω όλους τους ταξιτζήδες στην Αθήνα. Αφού με έχουν ακυρώσει όλα τα ταξί, επιτέλους κάποιος το δέχεται.

Με το που έρχεται το ταξί είναι ένας τύπος γύρω στα 35 και μου λέει “αγάπη μου εσύ γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;”. Του μιλάω στον πληθυντικό εννοείται για να το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει “αγάπη μου με τι ασχολείσαι, αχ αγάπη μου εσύ”.

Του λέω “με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με λένε Γαρυφαλλιά, θα προτιμούσα να με αποκαλείται με το όνομά μου”. Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει “είμαστε κοντά ηλικιακά”, με είπε και” μωρό μου”.

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί. Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω στο τιμόνι όταν με έλεγε “αγάπη μου”», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε το βίντεο:

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou # ♬ πρωτότυπος ήχος – Garifalia.kalifoni

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις