Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Γεράσιμος Γεννατάς: Προοσπαθώ να εξηγήσω γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά, μου κάνει εντύπωση

Γεράσιμος Γεννατάς: Προοσπαθώ να εξηγήσω γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά, μου κάνει εντύπωση

«Υπάρχουν συνάδελφοι μου που μέσα σε μια τριετία κάνουν 15 ταινίες» υπογραμμίζει, παράλληλα, ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Για το γεγονός πως δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε κινηματογραφική ταινία αλλά και το απρόσμενο τέλος του “Έρωτα φυγά” από το OPEN μίλησε με ειλικρίνεια ο Γεράσιμος Γεννατάς, το μεσημέρι του Σαββάτου (25.05.2024), στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα στο MEGA.

«Θα ήθελα να είμαι λιγότερο φοβισμένος στην πορεία μου. Είχα ένα περίεργο κράμα φόβου, ντροπής και ευγένειας. Νομίζω πως είμαι γενικά απαισιόδοξος ως άνθρωπος.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι ένας καλός ηθοποιός, είμαι κάποιος που αναρωτιέται. Νομίζω ότι αυτός που είναι σίγουρος ότι είναι καλός ηθοποιός, δεν είναι» εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ένα πράγμα που προσπαθώ να το εξηγήσω και γω είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά. Ποτέ. Και μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή υπάρχουν συνάδελφοι μου που μέσα σε μια τριετία κάνουν 15 ταινίες και… είναι όλες ίδιες».

  

«Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγηση για το τέλος του “Έρωτα φυγά” από το OPEN. Ποτέ. Μείναμε πέντε μήνες χωρίς δουλειά και γω είμαι χωρίς δουλειά ακόμα.

Επειδή δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που έβρισκαν αμέσως δουλειά και δεν “δουλεύω” το πρόσωπο μου και τη δημοσιότητα μου με αυτόν τον τρόπο, φοβάμαι ότι δεν ξέρω αν θα βρω δουλειά. Και αν δεν βρω δουλειά, δεν μπορώ να ζήσω» πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γεράσιμος Γεννατάς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις