Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το «Μαύρο Ρόδο»: Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε 3-4 ρόλους, ο «Λευτέρης» ήταν κάτι διαφορετικό

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το «Μαύρο Ρόδο»: Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε 3-4 ρόλους, ο «Λευτέρης» ήταν κάτι διαφορετικό

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την αποξένωση από τον πάτερα του, τον έρωτα με την Μπέσι Μάλφα, την απρόσμενη άφιξη του γιου τους, την αγωγή & την αποζημίωση από έντυπο και για το «Μαύρο Ρόδο».

«Ευτύχησα να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες. Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της.

Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα σαββατοκύριακα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από έντεκα ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός.

Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα. Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμμετέχει στη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», υποδυόμενος τον «Λευτέρη», τον πατέρα της μοναχής Ελισάβετ, και δεν παρέλειψε να μην σχολιάσει τη συμμετοχή του στην καθηλωτική σειρά.

«Η παράγωγη μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο του «Μαύρου Ρόδου», είχα να επιλέξω ανάμεσα από 3-4 ρόλους και εγώ επέλεξα τον Λευτέρη.

Ο Λευτέρης ήταν διαφορετικός από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια, ήσυχος άνθρωπος, κάλος πατέρας, πικραμένος, χωρίς να κάνει πολλή φασαρία στη σειρά.

Ο Λευτέρης έχει απωθήσει από τη μνήμη του το θάνατο της γυναίκας του, το έχει θεωρήσει ατύχημα και έτσι έχει ησυχάσει τη συνείδηση του για τη δίκη του ευθύνη», τόνισε σχετικά με τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις