Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Για πάντα νέα, χωρίς νυστέρι

Για πάντα νέα, χωρίς νυστέρι

Μεσοθεραπεία :κοκτέιλ βιταμινών για νεανικό δέρμα

 

Θέλω να είμαι νέα χωρίς να παραμορφώσω το πρόσωπό μου, χωρίς νυστέρι και χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό. Μπορώ?
Πριν από λίγα χρόνια η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα ήταν αρνητική. Σήμερα οι νέες μέθοδοι της αισθητικής ιατρικής υπόσχονται όχι θαύματα, αλλά σίγουρα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
 
Μεσοθεραπεία. Η σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης που γίνεται γρήγορα εύκολα και δίνει στο πρόσωπο όλα τα απαραίτητα συστατικά για να παραμένει σφριγηλό, λαμπερό, όμορφο και υγιές !
 

Πως γίνεται ? Ο γιατρός κάνει ενέσεις με κοκτέιλ βιταμινών και υαλουρανικό οξύ σε διάφορα σημεία του προσώπου, του λαιμού αλλά και του μπούστου και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα στον καθρέφτη! Η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο, διαρκεί από 15 λεπτά έως μισή ώρα και στοιχίζει από 100 έως 350 ευρώ η κάθε επίσκεψη.

Τι θα δω όμως στο καθρέφτη? Την επόμενη μέρα της θεραπείας, θα έχουν εξαφανιστεί οι λεπτές ρυτιδες, το δέρμα θα είναι λείο και λαμπερό και το πρόσωπο θα έχει μία φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

«Μεσοθεραπεία κάνουν ακόμα και νέες κοπέλες που έχουν πρόβλημα φωτογήρανσης» λέει στο Newsit  η αισθητική γιατρός Έλενα Μπαλτζάκη. «Οι περισσότερες πελάτισσες μου βέβαια που προτιμούν τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι γύρω στα τριάνταπέντε».

Και επειδή όλοι αναρωτιούνται αν πονάει, η ειλικρινής απάντηση είναι :λίγο. Η τοπική αναισθησία και η πολύ μικρή βελόνα βοηθούν , ώστε όλη η διαδικασία να μην είναι επίπονη!
 
Δεν είναι όμως όλα τόσο ρόδινα… Η μεσοθεραπεία όπως και όλες οι αισθητικές επεμβάσεις, θέλουν προσοχή.
Επιλογή σωστού γιατρού, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει καλής ποιότητας υλικά. Αν ακούσετε φθηνή μεσοθεραπεία καλύτερα να το αποφύγετε. Κυκλοφορούν επικίνδυνα υλικά άγνωστης προέλευσης.
 
Και βέβαια προσοχή στις αλλεργίες. Ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε ευαισθησία σε κάποιο φάρμακο.
 
Και το κυριότερο: αν  την επόμενη μέρα της θεραπείας σας πουν οι συνάδελφοι πόσο ανανεωμένη και λαμπερή είστε, δώστε την απάντηση που πρέπει: «Κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ»!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε