Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γιάννης Καλλιάνος: Φώναζα τον γιο μου «Σταμάτη Γονίδη», κοιμάται πολύ αργά

Γιάννης Καλλιάνος: Φώναζα τον γιο μου «Σταμάτη Γονίδη», κοιμάται πολύ αργά
NDP

«Εγώ μίλησα στον πατέρα της και μου είπε ότι είναι η κόρη του εδώ, ήθελε να μου κάνει προξενιό» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος για την σύζυγό του Χάρις Δαμιανού.

Μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού. Ο γνωστός μετεωρολόγος και η σύζυγός του μίλησαν για την σχέση τους, για το πως γνωρίστηκαν και για τον αγαπημένο τους γιο.

«Μετά τον ερχομό του παιδιού ο χρόνος που έχεις να βρεθείς με τον άνθρωπο σου είναι πολύ λίγος. Παλιότερα φώναζα τον γιο μου “Σταμάτη Γονίδη”, κοιμάται πολύ αργά», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος για τον γιο του.

«Η μεγαλύτερη προστριβή μας είναι ποιος θα πρωτοκάνει όλα αυτά που έχουμε να κάνουμε μέσα στην ήμερα. Η Χάρις είναι αρκετά γκρινιάρα, όταν νιώθει ότι έχει δίκιο θα στο λέει όλη μέρα», συμπλήρωσε

Η Χάρις Δαμιανού πρόσθεσε για τον γιό τους: «Ο Γιώργος σαν παιδί είναι συνεργάσιμος και συνεννοήσιμος».

Για τη σχέση τους, είπε: «Όταν κάνεις παιδί η σχέση περνάει από πολλά στάδια, υπάρχουν πολλές προστριβές». «Η Χάρις είναι εγωίστρια, στο τέλος της ημέρας θα τα βρεις με τον άνθρωπο σου», τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για την γνωριμία με την σύζυγο του: «Είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Πλάκα, και εκεί τραγουδούσε ο πατέρας της συζύγου μου. Εγώ πήγαινα πολλές φορές και μία μέρα ήταν η Χάρις εκεί με τις φίλες της.

Εγώ μίλησα στον πατέρα της και μου είπε ότι είναι η κόρη του εδώ, ήθελε να μου κάνει προξενιό. Γνωριστήκαμε με την Χάρις και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από τότε ήρθε ο έρωτας», αποκάλυψε.

«Τέσσερα χρόνια είμαστε μαζί. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και η Χάρις έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια, ήρθε πολύ εύκολα το παιδί», συμπλήρωσε ο γνωστός μετεωρολόγος.

 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνουν κι άλλο παιδί, ο Γιάννης Καλλιάνος, είπε: «Νιώθω ακόμα κουρασμένος για να μεγαλώσουμε και άλλο την οικογένεια μας, άλλα θα το θέλαμε.

Όλα τα Χριστούγεννα όταν έχεις το παιδάκι σου είναι πανέμορφα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις