Lifestyle

Γιάννης Καπετάνιος: Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή

«Όλα τα πράγματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν;», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε, γι’ ακόμα μία φορά, για την απόφασή του να σταματήσει να συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ναι, έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή. Όλα τα πράγματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν;

Όταν βγει κάποιος άνθρωπος στη σύνταξη, πρέπει να αλλάζει τρόπο ζωής και τρόπο σκέψης. Όχι, δεν έχει γίνει κάτι με τον Μάρκο.

Ίσα ίσα, για να είμαι κοντά του 20 χρόνια, σημαίνει ότι είχα περάσει καλά. Ο Μάρκος είναι και καλός άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Δεν του το ανακοίνωσα, απλά έφυγα», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ, ταξίδεψε με ελληνικό διαβατήριο και δεν τον αφήνουν να επιστρέψει στις ΗΠΑ – «Ελευθερώστε με»
Όπως εξηγεί ο ίδιος, σε βίντεο που ανέβασε, για να επιστρέψει στην Αμερική, θα πρέπει να έχει πράσινη κάρτα επειδή δεν ταξιδεύει με αμερικανικό διαβατήριο
Τσετ Χανκς 11