Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε λέει ο πατέρας του για το τροχαίο στις Αχαρνές

Γιάννης Ξανθόπουλος: Είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε λέει ο πατέρας του για το τροχαίο στις Αχαρνές

Ο πατέρας του τραγουδιστή, Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε εμφανώς σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην εκπομπή «Πρωινό», μετά το δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γιός του. 

Τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, ο νεαρός Γιάννης Ξανθόπουλος, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με δύο 19χρονους. Ενώ ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ο πατέρας του μίλησε σήμερα, Τετάρτη, στον Γιάννη Μαλλιαρό, δηλώνοντας ότι λυπάται πολύ για τον θάνατο του ενός εκ των 2 παιδιών του άλλου οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του νεαρού καλλιτέχνη δήλωσε: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!

Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7:15 και έφυγε 5:30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε.

Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις