Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

Γιάννης Σαββιδάκης για «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά

Γιάννης Σαββιδάκης για «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά

Ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για την καριέρα του, την συμμετοχή του σε επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για το ενδεχόμενο μίας παρουσίασης εκπομπής.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε για την επαφή του με το κοινό και τη συμμετοχή του στη Eurovision. «Η πρώτη μου επαφή με το ευρύ κοινό ήταν στη Eurovision με τη Φανή Πολυμέρη. Τραγουδήσαμε για λογαριασμό της Κύπρου. Πήραμε την 11η θέση.

Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει η Celine Dion και τραγούδησε μπροστά μας. Τότε έρχονταν τα γράμματα των θαυμαστριών με τις σακούλες και τα απαντούσα όλα. Έγραφα τις αφιερώσεις», ανέφερε αρχικά.

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» ο τραγουδιστής είπε πως, «από τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” θυμάμαι ότι ήταν ένα χάος στα γυρίσματα. Υπηρετούσα τότε στο ναυτικό.

Με βοηθούσε ο διοικητής μου για τα γυρίσματα, μου έδινε κάποιες άδειες, γιατί έβλεπε ότι υπάρχει μια καριέρα. Πήγαινα και κοιμόμουν στους θαλάμους με τα κρεβάτια που φαίνονται στη σειρά. Περάσαμε πολύ ωραία με τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ήταν από τους πιο αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Τον έχω χαρακτηρίσει “μπαξέ”».

«Έβαλα πάρα πολλά δικά μου στοιχεία στη σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος με ρωτούσε πολλές φορές “εδώ, τι να κάνουμε;”. Το χριστουγεννιάτικο γύρισμα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου.

Έκανα έναν τραγουδιστή, φορούσα καμπάνες κοτλέ. Δε θα ξεχάσω τις βλακείες που έκανα και το πώς πέρασε αυτό στον κόσμο», πρόσθεσε.

Για το τέλος της σειράς, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σαββιδάκης. «Δεν ξέρω γιατί διακόπηκε η σειρά. Ήταν θέμα παραγωγής και Γιάννη Μπέζου. Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά.

Ήταν σαν να ξεκινούσαν τα «Φιλαράκια» και να σταματούσαν τη δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα “Φιλαράκια”. Μετά το τέλος της σειράς, ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν τις αποδέχτηκα. Απέρριψα τρεις τουλάχιστον», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής και επεσήμανε πως θα ήθελε να παίξει σε ταινία και μάλιστα να… κερδίσει και Όσκαρ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις