Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιάννης Σερβετάς: Με κορονοϊό ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Γιάννης Σερβετάς: Με κορονοϊό ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Γιάννης Σερβετάς. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media. 

Ο Γιάννης Σερβετάς σημείωσε επίσης ότι λόγω του, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, δεν θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία του πολύ καλού του φίλου Βασίλη, τον οποίο και ήθελε να αποχαιρετήσει. « Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος» γράφει – μεταξύ άλλων – ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» και προσθέτει: «Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα». 

«Τώρα έχω ακόμα ένα λόγο για να μισώ αυτόν τον ιό. Δεν φτάνει που δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, να του πω δυο κουβέντες, να του κρατήσω το χέρι, τώρα κόλλησα και εγώ και δε θα μπορέσω να είμαι ούτε στην κηδεία του. Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος», γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram. 

Και προσθέτει: «Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα . Τώρα για λίγες μέρες θα με φροντίσει και από βδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα τον έχω μαζί μου στο ραδιόφωνο, στα μπαρ, στο αμάξι, στις παραστάσεις, παντού. Βασίλη μου ξέρεις εσύ … καλή αντάμωση. Υγ: η φωτό από 10 Μαρτίου 2019». 

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Servetas Giannis (@servetasgiannis)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις