Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου για Μαίρη Χρονοπούλου: Μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της

Γιάννης Στάνκογλου για Μαίρη Χρονοπούλου: Μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη γνωριμία του με τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής (06.10.2023) σε ηλικία 90 ετών.  

Όπως είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, γνωρίστηκε με τη Μαίρη Χρονοπούλου πέρσι στο σπίτι της, όπου έκαναν τα γυρίσματα για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και όπως είπε, από την πρώτη στιγμή «κόλλησαν».

«Η Μαίρη ήρθε στο θέατρο και με είδε, βγήκαμε αρκετές φορές μαζί μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα. Χάρηκα πολύ που τη γνώρισα και στεναχωριέμαι που χάθηκε έτσι, χωρίς να προλάβω να την χαιρετήσω. Θα την κρατήσω μέσα μου ως έναν ζωντανό άνθρωπο με εξαιρετικό μυαλό, σπίθα, φωτιά και τρομερές εμπειρίες. Είπαμε πολλά μεταξύ μας και η λύπη είναι μεγάλη».

Όπως είπε ο ηθοποιός, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πολύ χιούμορ, αλλά αντιλαμβανόταν και το χιούμορ των άλλων.

«Στα γενέθλιά μου είχαμε πάει στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και καθόμουν δίπλα της. Μου έλεγε ψιθυριστά “εγώ πάντα σιχαινόμουν τον ανδρικό ιδρώτα, με εσένα δεν ξέρω τι συμβαίνει”. Θυμάμαι τη ζωντάνια της. Για εμένα είναι ένα μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της. Μου είχε δώσει πολλές συμβουλές για τη δουλειά μου. Μου έλεγε τι να προσέξω. Κάναμε πολλές κουβέντες για την υποκριτική και για πολλά άλλα. Ήταν πάντα “to the point”».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις