Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου για τη σχέση που του χρέωσαν: Πείτε μου ποια είναι να μάθω κι εγώ

Γιάννης Στάνκογλου για τη σχέση που του χρέωσαν: Πείτε μου ποια είναι να μάθω κι εγώ
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας (04.12.2023) ο Γιάννης Στάνκογλου να αντέδρασε εμμέσως με ανάρτηση στο instagram στις φήμες πως είναι σε σχέση με γνωστή παρουσιάστρια, αλλά σήμερα το έκανε on air.

Η αρχή των… αποκαλύψεων πως ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σε νέα σχέση έγινε στο Happy Day από την Τίνα Μεσσαροπούλου. Μετά, μέσα από το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι από τη στιγμή που ειπώθηκε ότι «είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό;».

Πέρα από την ανάρτηση όλο… νόημα στο Instagram, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και στην εφημερίδα «ΟΝ time» και η Σάσα Σταμάτη και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε σχέση με καμία παρουσιάστρια.

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Από τη δική της πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός επικοινώνησε μαζί της. 

«Δεν φανταζόμασταν ότι το θέμα θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Η Τίνα μας είχε μια πληροφορία για την προσωπική του ζωή και την μοιραστήκαμε με τον κόσμο. Υπάρχει ένας δεδομένος σεβασμός στην προσωπική του ζωή γιατί έχει και δύο μικρά παιδιά.

Είπαμε ότι είναι ερωτευμένος με μια κυρία από το χώρο μας. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα και με ρωτούσαν ποια είναι αυτή η κυρία. Εμείς εδώ δεν είπαμε ονόματα.

Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και από τον ίδιο τον Γιάννη. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος. Μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη».

  

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο viral video του zappit.gr!

Πρόσφατα ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως τα τελευταία 3,5 χρόνια είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, μια εξέλιξη την οποία και είχε κρατήσει μακριά από τα media.

«Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι.

Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν» είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του στο HELLO.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις