Δευτέρα, 26 Φεβ.
12oC Αθήνα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα γλυκαθείτε με τους Κουραμπιέδες από χιόνι» – Τι ανέφερε για την Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα γλυκαθείτε με τους Κουραμπιέδες από χιόνι» – Τι ανέφερε για την Κατερίνα Γερονικολού

Σον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» έκατσε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», την οποία σκηνοθετεί και έχει την επιμέλεια της παραγωγής.

«Έχουμε πολύ χαρά που σε έχουμε εδώ», είπε η Δανάη Μπάρκα υποδεχόμενη τον καλεσμένο της, ο οποίος μίλησε για την ταινία.

«Είναι η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία και δε μοιάζει, δεν είναι η κλασική αμερικανική ταινία που βλέπουμε. Είναι η πρώτη και νομίζω θα ακολουθήσουν και άλλες μετά».

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγινε στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο Τσεπέλοβο, τα οποία ωστόσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν ήταν χιονισμένα. Για το λευκό τοπίο επιστρατεύτηκε ειδική ομάδα η οποία δούλευε νυχθημερόν.

«Τα Ζαγοροχώρια είναι εξαιρετικά. Κάναμε ρεπεράζ, πήγαμε και σε άλλα μέρη και είδαμε και το Τσεπέλοβο. Το βρήκα τελευταία στιγμή και είπαμε ‘εδώ πέρα είναι’. Δε θα σας λείψει το χιόνι. Φέραμε ειδική ομάδα που στήνει παγοδρόμια με 20 τόνους πάγου και χιόνι.

Ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσαμε. Όταν πήγαμε να κάνουμε χριστουγεννιάτικα γυρίσματα είχε κατακαλόκαιρο και στα καλοκαιρινά έβρεχε».

Για τη συνεργασία του με τη σύντροφό του και πρωταγωνίστρια της ταινίας, Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Δε φοβήθηκα, υπάρχει εμπιστοσύνη και η Κατερίνα ξέρει την ταινία από τη γέννησή της, από τη σύλληψη της ιδέας. Ήταν η κατάλληλη για αυτόν τον ρόλο. Είναι εξαιρετική και ήταν ιδανική. Βοήθησε πάρα πολύ σε όλη τη διαδρομή. Κούμπωσε ωραία το πράγμα και βγήκε ωραίο αποτέλεσμα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Για μια ζωή» στο θέατρο «Πειραιώς 131». «Πάντα νιώθω περήφανος και μεγάλη χαρά όταν κάνω παράσταση Ρέππα – Παπαθανασίου, περνάω πάρα πολύ ευχάριστα. Έχουμε πολύ ωραίο κλίμα, πηγαίνω νωρίτερα στο θέατρο και χαίρομαι να βρίσκομαι στα καμαρίνια. Είναι μια καθαρόαιμη κωμωδία, γίνεται χαμός από κάτω».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική σειρά «Ο πρώτος από εμάς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις