Παρασκευή, 12 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Τσορτέκης: Η πρώτη αντίδραση ήταν επιθετική, έβλεπε το πρόσωπό μου και αντιδρούσε

Γιάννης Τσορτέκης: Η πρώτη αντίδραση ήταν επιθετική, έβλεπε το πρόσωπό μου και αντιδρούσε

“Μου έλεγαν πόσο κακός είμαι και πόσο ήθελαν να μου φάνε το λαρύγγι” ομολογεί ο Γιάννης Τσορτέκης.

Με αφορμή τη σειρά Σκαραβαίος στον Alpha, αλλά και τον πρώτο κύκλο του Maestro, ο Γιάννης Τσορτέκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” την Τρίτη στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε για τις αντιδράσεις που δέχθηκε από το κοινό για τον ρόλο του.

«Ρώτησα τον γιο μου για να το κάνω γιατί ήταν αυτό που είδατε και με το που το διάβασα είπα: σκέψου τι μπορεί να δει το παιδί. Και όχι μόνο το παιδί αλλά κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι που συναναστρέφομαι για το παιδί.

Του το είπα και η αντίδρασή του ήταν εντελώς διαφορετική. Μου είπε να το κάνω και για αυτό το έκανα» εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Μου έλεγαν πόσο κακός είμαι και πόσο ήθελαν να μου φάνε το λαρύγγι, αλλά το προσπερνάνε πολύ γρήγορα γιατί έχουν κι άλλες πληροφορίες και αυτό αμβλύνεται κάπως σαν αίσθηση.

Ο θεατής βλέπει κάτι. Αν έβλεπε μόνο τον Χαράλαμπο, θα έπρεπε να έχω ένα καταφύγιο να κρυφτώ για να μπορέσω να υπάρξω».

Ευτυχώς που ήταν κι η συγκυρία με το «Αυτή η νύχτα μένει» και είδαν πως δεν είμαι Χαράλαμπος. Μου το είπανε κυριολεκτικά και ψιλοχιουμοριστικά, αλλά η πρώτη αντίδραση ήταν επιθετική και άμεση σαν να βλέπω έναν κοινό εγκληματία.

Έβλεπε το πρόσωπό μου και αντιδρούσε. Χαμογέλασα και του είπα ότι είναι και λίγο αλλιώς» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιάννης Τσορτέκης στην ΕΡΤ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις