Lifestyle

Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφίδα βάφτισαν τον γιο τους – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σήμερα, Κυριακή 27/06, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του δυο ετών γιου του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα.

Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι με 100 περίπου καλεσμένους.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την Κατερίνα που σήμερα είναι 5 ετών, επέλεξε ο γιος τους να πάρει το όνομα “Αντώνης” προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα του τραγουδιστή, του σπουδαίου ερμηνευτεί Αντώνη Βαρδή.

Νονοί του μικρού Αντώνη ήταν ο Αντώνης Ρέμος και η αδερφή της Νατάσας Σκαφίδα Μαίρη ενώ o στολισμός της εκκλησίας είχε έντονο άρωμα μουσικής αφού υπήρχαν ανθοστήλες σε σχήμα νοτών αλλά και στο κλειδί του σολ.

Δείτε στο tlife.gr αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου