Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννης Ζουγανέλης: Παλαιότερα είχα πει στην Ελεωνόρα να μην χρησιμοποιεί το επώνυμό μου

Γιάννης Ζουγανέλης: Παλαιότερα είχα πει στην Ελεωνόρα να μην χρησιμοποιεί το επώνυμό μου

Σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τους αμόρφωτους ψευτοκουλτουριάρηδες και γιατί απέτρεψε την κόρη του, Ελεωνόρα, να χρησιμοποιεί το επώνυμό του.

Για την επιρροή των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε συναντηθεί δύο φορές, ήταν ένας γλυκός και ευφυέστατος άνθρωπος.

Εμείς μαθαίνουμε από τους παλιότερους ηθοποιούς, δεν δανειζόμαστε. Τους ηθοποιούς που σήμερα τους έχουμε εικονίσματα στο σπίτι μας, κάποιοι ελίτ αμόρφωτοι ψευτοκουλτουριάδηδες τους απαξίωναν».

«Αν δεν ήμουνα γνωστός θα είχα μαλώσει παραπάνω από δύο φορές στο δρόμο, που το έχω κάνει. Η κοινωνία έχει συντηρικοποιηθεί γιατί λένε «εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;».

Η άποψή μου δεν είναι καθόλου αιρετική, δεν το τολμώ, την αλήθεια λέω και παραχαράζεται. Εδώ κινδύνευσα να συρθώ ως ρατσιστής. Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη, γιατί μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως είχε πει στο παρελθόν στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, να μην χρησιμοποιεί το επίθετό του.

«Δεν ήθελα να την ταυτίσω με μένα. Όταν πήγε σε οντισιόν της είπα «σε παρακαλώ πολύ να πεις Ελεωνόρα». Την διέκρινε ο Γιώργος Νταλάρας, δεν το ήξερε ότι ήταν κόρη μου.

Ποτέ δεν ήμουν από πάνω. Στα νέα παιδιά συστήνομαι ως ο πατέρας της Ελεωνόρας», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις