Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση θα γίνουν πρώτη φορά γονείς

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και σχεδόν έναν μήνα μετά το γάμο τους επέλεξαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση να ανακοινώσουν ότι θα γίνουν γονείς.

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν εκείνη που έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έλειπε!

Η μέλλουσα μαμά πόζαρε με τον σύζυγό της και τους δυο να έχουν από μια πιπίλα στο στόμα. Οι δυο πιπίλες «πρωταγωνίστησαν» και στην επόμενη εικόνα, με το ζευγάρι να μην κρύβει την ευτυχία του.

Οι δυο διαφορετικού χρώματος πιπίλες όχι μόνο προμηνύουν ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι αλλά ότι θα αποκτήσει… δίδυμα!

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να τους εύχονται «καλό τα μωράκια σας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

 

Οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν την ημέρα που το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι δυο τους ωστόσο, είχαν επιλέξει αρχικά να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη για λίγο καιρό, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολες ώρες αφού μια μέρα μετά το γάμο, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον χαμό της συζύγου του: «Η δουλειά μου με βοήθησε στο πένθος γιατί με ανάγκασε να βγαίνω από το σπίτι»
«Πιστεύω στον Θεό με έναν δικό μου τρόπο, που δεν χρειάζεται να έχω κάποιον εκπρόσωπο να μου μεταδίδει την πίστη μου», εξομολογήθηκε ακόμα
Χριστίνα Βαρζοπούλου και Θοδωρής Κατσαφάδος 1
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποχαιρετά το alter ego της, την «Κάρι Μπράντσο» – «Κυριάρχησε στην καρδιά μου για 27 χρόνια»
«Έσπασε καρδιές, τακούνια, συνήθειες. Αγάπησε, έχασε, κέρδισε, σκόνταψε, πήδηξε, απέτυχε και έπεσε σε λακκούβες. Γέρασε, έγινε πιο σοφή. Πήρε τις πιο δύσκολες, τις χειρότερες και τις καλύτερες αποφάσεις»
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ