Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο

«Την περίοδο που γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε μια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το θάνατο της μητέρας του αλλά και τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Winter is Back», το podcast του Χαράλαμπου Χειμωνά, και μίλησε για τον εγκυμοσύνη που δεν περίμεναν ούτε εκείνος ούτε η Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, με το θάνατο της μητέρας του την επομένη του γάμου του. 

«Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου με κάνει να ανυπομονώ.

Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να ανταπεξέλθει στη ζωή του», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Και για εκείνη (σ.σ. τη Δήμητρα Βαμβακούση) ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει.

Μέσα σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα. Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα… Είναι ο άνθρωπος – η μητέρα του παιδιού μας – και η σύζυγός μου που καλούμαστε να συμπορευτούμε», σημείωσε ο νικητής του Survivor του 2017.

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας της μητέρας του και το θάνατό της ένα 24ωρο μετά τον γάμο του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε: «Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23, ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία.

Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι.

Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα αναφορικά με το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο.

  

Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, υπογραμμίζοντας πως όταν χάνει κανείς τη μητέρα του, επί της ουσίας ορφανεύει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις