Σάββατο, 22 Ιουν.
28oC Αθήνα

Γιώργος Αλκαίος: Γνώρισα τη μάνα μου στα 16, ήμουν με μία ταμπέλα με το όνομά της

Γιώργος Αλκαίος: Γνώρισα τη μάνα μου στα 16, ήμουν με μία ταμπέλα με το όνομά της

Για τις σχέσεις με τη βιολογική του μητέρα και τα ετεροθαλή αδέρφια του, που μένουν τις ΗΠΑ, μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος. Και επανέλαβε ότι για εκείνον, μητέρα ήταν η γιαγιά του.

Με αφορμή τις εμφανίσεις του με την Έλντα Πανοπούλου, ο Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε σήμερα (21.12.2023) καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν αποκαλυπτικός, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η βιολογική σχέση με κάποιον, είναι υπερτιμημένη.

«Γνώρισα τη μάνα μου στα 16 μου, που ήρθε για να με γνωρίσει και ποιος είμαι. Ήταν μία συγκλονιστική κατάσταση γιατί δεν ξέραμε πως είμαστε. Ήμουν με μία ταμπέλα με το όνομά της. Επειδή έχω πάρει πολύ ψέμα στη ζωή μου, δεν μου αρέσει το ψέμα.

Απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι. Εμένα η μάνα μου ήταν η γιαγιά μου, δεν μπορούσα να νιώσω κάτι. Μπορεί λίγο να δεις αν π.χ. μοιάζεις στα μάτια. Η βιολογική σχέση για εμένα είναι πολύ υπερτιμημένη. Κάποια στιγμή θα τα πω με ωραίο τρόπο, να έχω χρόνο. Το έχω ήδη λύσει.

Τότε ήταν μία εποχή απαγορευμένη και δεν το συζητούσες γιατί μπορεί να ήταν λάθος και των δύο γονιών, αλλά πάντα έφταιγε μόνο ο ένας. Είχα αποφασίσει από μικρός ότι δεν θα μπω μέσα σε αυτό, ότι δεν μπορώ να το ζήσω γιατί θα με καταστρέψει. Όλη η διέξοδός μου βγήκε στο θέατρο και στη μουσική. Είχα μεγαλώσει καλλιτεχνικά για να το καλύψω» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος.

  

Για τις σχέσεις με τα ετεροθαλή του αδέρφια, είπε: «Όλες οι σχέσεις ήταν κακές. Με τα τρία αδέρφια στην Βοστώνη, που τα γνώρισα, δεν μπορούσα να αναπτύξω σχέσεις. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι μου έχει λείψει εμένα. Έχουν για μητέρα τους, τη μητέρα μου, που εγώ δεν τη θεωρώ μητέρα μου. Είναι σουρεάλ όλο αυτό. Είμαι γεμάτος να αγαπήσω και να δώσω, αλλά όχι κάτι που δεν μπορώ να το κάνω».

Μιλώντας για τη γιαγιά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Η γιαγιά μου ήταν θεϊκή. Έζησε για να κάνει αυτό που έκανε κι ήταν πολύ κατασταλαγμένη. Πριν φύγω για το Όσλο στην Eurovision -το έχω ζήσει πολλές φορές η ζωή μου να έχει το πάνω και το κάτω- η γιαγιά «έφυγε» παραμονή του τελικού.

  

Είχε χειρουργηθεί σε μία κλινική και ήταν μεγάλη. Το ξέραμε ότι ήταν δύσκολα… Την έπιασε και μου είπε δύο ημέρες πριν τις πρόβες: συγγνώμη αν έκανα κάτι λάθος και της είπα τι λες εσύ είσαι η μάνα μου. Είχε μία συστολή» είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις