Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Αρσενάκος: Ήταν μια άτυχη στιγμή στα MAD, ντρέπομαι για τον εαυτό μου

Γιώργος Αρσενάκος: Ήταν μια άτυχη στιγμή στα MAD, ντρέπομαι για τον εαυτό μου

“Δεν πιστεύω ότι αυτό είμαι εγώ” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αρσενάκος.

Σε ένα περιστατικό που συνέβη στα περσινά βραβεία MAD και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων θέλησε να αναφερθεί με θάρρος ο Γιώργος Αρσενάκος, όταν βρέθηκε στον καναπέ του “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου, δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει για την δική του συμμετοχή.

“Ήταν μια κακή, άσχημη στιγμή την οποία και γω την βλέπω και δεν μ’ αρέσει. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Οπότε εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι γιατί ήταν πολύ έντονες οι καταστάσεις, ήταν πολύ άσχημα τα γεγονότα” τόνισε ο CEO της Panik.

“Είπα πως θα κρατήσω μια απόσταση και μίλησα πέντε μήνες μετά. Ήταν μια άτυχη χειρονομία, κακή που δεν με χαρακτηρίζει και δεν πιστεύω ότι αυτό είμαι εγώ.

Δεν μου αρέσει που συνέβη οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθώ και γω να γίνομαι καλύτερος”.

“Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει τι έγινε εκείνο το βράδυ, αλλά προσπαθούσαμε όλοι να σώσουμε έναν θεσμό που αγαπάμε, που έχουμε δουλέψει γι’ αυτόν, που τον έχουμε στηρίξει και από κάποια γεγονότα ξέφυγε εκτός ελέγχου η κατάσταση” εξομολογήθηκε επίσης ο Γιώργος Αρσενάκος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις