Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: Από το στάδιο 4, στο στάδιο 1 και συνεχίζουμε

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: Από το στάδιο 4, στο στάδιο 1 και συνεχίζουμε

Καλά νέα από τις εξετάσεις που έκανε πρόσφατα ο τραγουδιστής. Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Δασκαλάκης ήρθε από τη Ρόδο στην Αθήνα για να κάνει ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό. Και όπως ανέφερε σε σημερινή (12.03.2023) ανάρτησή του, ο καρκίνος από το στάδιο 4 έχει υποχωρήσει στο 1. «Συνεχίζουμε» τόνισε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που είναι χαμογελαστός και φοράει ένα… στέμμα.

«Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου… Εχθές είδατε μια ανάρτηση για τη πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου…

Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1… και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε…

Ένα ευχαριστώ δε φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους γιατρούς μου…

Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας…

ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην ανάρτησή του.

 

Τα θετικά νέα από τις εξετάσεις που έκανε για τον καρκίνο ο γνωστός τραγουδιστής είχε κάνει γνωστά με ανάρτησή της χθες (11.03.2023) η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, η οποία είναι συνεχώς στο πλευρό του.

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Με αυτήν την ανάρτηση θέλω να ενημερώσω όλους εσάς που νοιάζεστε για τον Τσαμπίκο μου και μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα. Είναι τόσα πολλά που μου είναι αδύνατον να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Οπότε θα τα πούμε εδώ!

Λοιπόν…. Τα νέα είναι καλά. Ο Τσαμπίκος ανταποκρίθηκε στις χημειοθεραπείες και προχωράμε κανονικά για τις υπόλοιπες. Αυτό δεν έγινε μόνο με την ιατρική βοήθεια, αλλά και από τις δικές σας προσευχές και την θετική ενέργεια που του στέλνετε καθημερινά. Μην σταματάτε συνεχίστε το δικό σας έργο κι εμείς το δικό μας… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

 

Υ. Γ Μία υπόσχεση απ’ τον Τσαμπίκο. Του χρόνου τέτοια μέρα θα τραγουδήσει τόσο δυνατά για όλους εσάς που θα τραντάξει με την φωνή του όλο το σύμπαν. Τα φιλιά μας και τις ευχές μας σε όλους και ιδιαίτερα σ εσάς που πολεμάτε με το θηρίο που λέγεται καρκίνος. ΔΥΝΑΜΗ!!! Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις