Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Δασκουλίδης: Το εκτινάξαμε το μαγαζί όταν ήρθε ο Σπύρος Σπυράκος

Γιώργος Δασκουλίδης: Το εκτινάξαμε το μαγαζί όταν ήρθε ο Σπύρος Σπυράκος

«Στις 7 το πρωί περίμεναν έξω 150 άτομα μπας και αδειάσει κάποιο τραπέζι», λέει ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Κοινή συνέντευξη έδωσαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού ο Σπύρος Σπυράκος και ο Γιώργος Δασκουλίδης. Οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους, τη φιλία τους και θυμήθηκαν περιστατικά από τη νύχτα.

«Όταν ήρθε ο Σπύρος Σπυράκος στο σχήμα που τραγουδούσα το εκτινάξαμε. Θυμάμαι περιόδους που περίμεναν στις 7:00 το πρωί 150 άτομα να αδειάσει τραπέζι για να μπουν στο μαγαζί», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης, με τον Σπύρο Σπυράκο να αποκαλύπτει πως στις 07:00 το πρωί έβγαζαν… γάλα στο μαγαζί για τους ξενύχτηδες!

«Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε μαζί στην πίστα ήμασταν πολύ ωραία ντυμένοι και κάναμε έναρξη με ένα τραγούδι του Βαρδή.

Αποφασίζαμε στην πίστα επιτόπου ποιος θα τραγουδήσει», είπε ο Σπύρος Σπυράκος, ενώ ο Γιώργος Δασκουλίδης απάντησε: «Αν είχα κάποια δική μου παρέα στα τραπέζια έλεγα “Σπύρο τραγούδα, πάω να κάτσω με την παρέα μου”».

Οι δύο τραγουδιστές δεν τσακώθηκαν ποτέ για τη μαρκίζα, ενώ έγιναν φίλοι και κουμπάροι. Μάλιστα, τους αποκαλούσαν δίδυμους και… «Διόσκουρους», γιατί έκαναν πάντα επιτυχίες όταν συνεργάζονταν.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης είπε στη συνέχεια: «Είχαν τσακωθεί στο μαγαζί δυο παρέες, γιατί ήθελαν να πετάξουν όλα τα λουλούδια του μαγαζιού. Δεν θυμάμαι που βρέθηκε η χρυσή τομή, ο επιχειρηματίας έφερε κι άλλα λουλούδια.

Όταν μου άρεσε μία κοπέλα και του άρεσε και του Σπύρου, μου έλεγε ότι μίλαγε σαν βλάχα για να ξενερώσω και μετά πήγαινε ο Σπύρος και… έβρισκε τη λύση».

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση και των δύο τραγουδιστών όταν θυμήθηκαν όλα αυτά που έχουν περάσει μαζί πάνω στις νυχτερινές πίστες, με τον Σπύρο Σπυράκο να θυμάται τον πανικό που είχε προκαλέσει το τραγούδι «Μην κολλάς με μία γυναίκα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις